3/11/2008

Laks i tynd båndpasta med citron og parmesan.

5 Personer.

400 Gr. frisk laks

2 Stk. Gulerødder

1 Stk. Zucchini

1 Stk. Porrer

1 Fed Hvidløg

½ Dl. Olivenolie

2 Dl. Piskefløde

Reven skal af en halv citron

500 Gr. Båndpasta

Salt og peber

Parmesan

4 blade Basilikum

Tilberedning:

Gulerødder, zucchini og porrer skæres i tynd julienne.

Hvidløget hakkes og varmes i olivenolien.

Grøntsagerne tilsættes og svitses let i hvidløgsolien.

Skær laksen i tynde strimler.

Sæt rigeligt vand over til kogning af pasta.

Vent med at salte vandet indtil det koger op igen efter at pastaen er kommet i, så optager pastaen mest salt.

Kog pastaen al dente og hæld vandet fra.

Tilsæt fløde og citronskal til grøntsagerne, riv en teskefuld parmesan heri, og varm igennem.

Tilsæt den strimlede laks og den varme båndpasta.

Anretning:

Servér straks med lidt hakket basilikum på toppen.

Velbekomme!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.