5 Personer.
400 Gr. frisk laks
2 Stk. Gulerødder
1 Stk. Zucchini
1 Stk. Porrer
1 Fed Hvidløg
½ Dl. Olivenolie
2 Dl. Piskefløde
Reven skal af en halv citron
500 Gr. Båndpasta
Salt og peber
Parmesan
4 blade Basilikum
Hvidløget hakkes og varmes i olivenolien.
Skær laksen i tynde strimler.
Vent med at salte vandet indtil det koger op igen efter at pastaen er kommet i, så optager pastaen mest salt.
Kog pastaen al dente og hæld vandet fra.
Tilsæt fløde og citronskal til grøntsagerne, riv en teskefuld parmesan heri, og varm igennem.
Tilsæt den strimlede laks og den varme båndpasta.
Anretning:
Servér straks med lidt hakket basilikum på toppen.
Velbekomme!
1 kommentar:
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.
Send en kommentar