2/19/2020

Kalvebryst, æbler, urter og bouillon.




5 Personer.


500 Gr. Kalvebryst             
 5 Gr. Salt                           
Sort peber

100 Gr. Æblemost                
50 Gr. Æbler            
 20 Gr. Spidskål

Æbleeddike                         
Olivenolie                           
5 Gr. Amarant

5 Gr. Broncefennikel           
 5 Gr. Engsyre
                                     
                                     
Tilberedning:

Krydr kalvebrystet med salt og peber, lad det trække med krydderierne i minimum 30 minutter.
Du kan med fordel krydre det dagen i forvejen.

Kom kalvebrystet i en gryde sammen med æblemost.

Læg låg på gryden og stil det i ovnen ved 150 grader i 90-120 minutter.
(Sous Vide ved lavere temperatur i længere tid kan absolut anbefales!)

Tag kalvebrystet op af gryden og sigt bouillonen over i en ny gryde og smag den til.

Anretning:

Skær æblerne i små tern.

Snit spidskålen fint.

Bland spidskål og æbler sammen og smag det til med æbleeddike og olivenolie, samt salt og peber.

Skær kalvebrystet i skiver og anret det i en dyb tallerken sammen med bouillon.

Anret æbler og spidskål ovenpå kalvebrystet og fordel krydderurterne rundt på kalvebrystet.

Velbekomme!

Ingen kommentarer: