5 Personer.
500 Gr. Kalvebryst
5 Gr. Salt
Sort
peber
100 Gr. Æblemost
50 Gr.
Æbler
20 Gr. Spidskål
Æbleeddike
Olivenolie
5 Gr. Amarant
5 Gr. Broncefennikel
5 Gr. Engsyre
Tilberedning:
Krydr
kalvebrystet med salt og peber, lad det trække med krydderierne i minimum 30
minutter.
Du
kan med fordel krydre det dagen i forvejen.
Kom kalvebrystet i en gryde sammen med æblemost.
Læg låg på gryden og stil det i ovnen ved 150 grader i 90-120 minutter.
Kom kalvebrystet i en gryde sammen med æblemost.
Læg låg på gryden og stil det i ovnen ved 150 grader i 90-120 minutter.
(Sous
Vide ved lavere temperatur i længere tid kan absolut anbefales!)
Tag
kalvebrystet op af gryden og sigt bouillonen over i en ny gryde og smag den
til.
Anretning:
Skær
æblerne i små tern.
Snit spidskålen fint.
Bland spidskål og æbler sammen og smag det til med æbleeddike og olivenolie, samt salt og peber.
Skær kalvebrystet i skiver og anret det i en dyb tallerken sammen med bouillon.
Anret æbler og spidskål ovenpå kalvebrystet og fordel krydderurterne rundt på kalvebrystet.
Snit spidskålen fint.
Bland spidskål og æbler sammen og smag det til med æbleeddike og olivenolie, samt salt og peber.
Skær kalvebrystet i skiver og anret det i en dyb tallerken sammen med bouillon.
Anret æbler og spidskål ovenpå kalvebrystet og fordel krydderurterne rundt på kalvebrystet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar