5 Personer.
1 Stk. Blomkål
½
L. Sødmælk
Salt og Peber
Sellerisalt
1
Dl. Creme Fraiche 38%
Bouillon
pasta
Citronsaft
1 Gl. Soltørret tomat
Lidt
hvidløg
Salt og
peber
5 Skiver Serranoskinke
Blandede
krydderurter
Tilberedning:
Tag bladene af blomkålen, og pluk blomkålen i små buketter.
Skær den hvide stok i
mindre stykker, og kog blomkålen i sødmælken til mørhed.
Blend blomkålssuppen,
kog ned til rette konsistens og tilsmag.
Lige inden servering
tilsættes cremefraichen, og blomkålscremen gives et kort opkog.
Blend de soltørrede
tomater med lidt hvidløg, tilsmag med salt og peber, og vurdér hvor meget ”løs”
olie, der skal være i massen.
Bag de 5 skiver
Serranoskinke i ovnen til sprødhed, og knus til mindre stykker.
Hak de blandede
krydderurter groft lige inden servering.
Anretning:
Hæld blomkålscremen op
i de varme tallerkener.
Montér suppen med en skefuld
soltørret tomatpesto i midten af tallerkenen.
”Drys” med stykker af
bagt Serranoskinke” rundt om tomatpestoen.
Læg de grofthakkede
krydderurter ovenpå tomatpestoen.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar