9/15/2019

Andebryst Supreme med Pæresalat, Pommes Envelope og Persilleolie.



5 Personer.

2 Stk. Andebryst                 
3 Stk. Soltørret tomat
Saint Agur                          
10 Rucolablade          
Salt og peber
Film                       
Hønsebouillon

3 Pærer                 
100 gr. Sugar Snipes           
1 stort rødløg
Salt og peber           
Smør           
Purløg

5 Runde butterdejsplader dia. 12     
Revet kartoffel          
Revet gulerod
Rygeost                             
Hakket purløg Salt og citronpeber
Æggeblomme

½ L. Hønsebouillon               
1 Dl. Piskefløde         
Smørbolle

¼ Bdt. Persille                    
Vindruekerneolie        
1 knivspids ascorbinsyre


Tilberedning:

Der skæres en dyb lomme i andebrystet.
Heri kommes soltørret tomat, Saint Agur og Rucolablade, og brystet pakkes stramt ind i husholdningsfilm.
Dampes i meget varm hønsebouillon i 20 – 25 min.
Afbrunes ganske let på pande inden servering.

Rødløget skiveskæres og ristes sammen med de halve Sugar Snipes let på hed pande.
De kommes op i en bradepande.
Sharonfrugten deles i 6 – 8 både, der lægges ovenpå løgene og ærterne i bradepanden.
Der krydres med salt og peber, varmes ved 200° C. i ovnen, og toppes med lidt purløg ved anretning.

Butterdejspladerne lægges på bagepapir, og ingredienserne lægges på midten.
Der smøres rundt langs kanten med æggeblomme, og butterdejen foldes til en halvmåne, og de 2 dele lukkes med en gaffel.
Bages ved 200° C. i ca. 25 min.

Hønsebouillon og fløde nedkoges til det halve, og om nødvendigt jævnes med smørbolle.

Persillen blendes til ret størrelse på blenderen, hastigheden reduceres og vindruekerneolie tilsættes.
Til sidst kommes ascorbinsyre i massen, og persilleolien opvarmes til 74° C.
Sigt olien og stil på køl i 1 time.

Anretning:

Skær det farserede andebryst i skiver, og anret kl. 18:00
Læg en ring af Sauce Supreme langs inderkanten på tallerkenen, og dryp med 4 – 6 dråber persilleolie.
Placér Pommes Envelope og pæresalat kl. 22:00 og 02:00


Velbekomme!

Ingen kommentarer: