5 Couverter.
1
Dl. Hvidvin
1 Løg
25 Gr.
Smør
Gurkemeje
600
Gr. Kartofler
200 gram Agurk
150 gram
Radise
10 Stilke Purløg
150
Gr. Rygeost
2 dl. Cheasy
fraiche 9 %
½
Tsk. Rørsukker
1 tsk. Hvidvinseddike
750
Gr. Kulmulefilet med skind
2 spsk. Olivenolie
Salt
og Peber
Grillpande
Tilberedning:
Halvér
peberfrugterne og fjern kernerne.
Vend
dem i olie og bag dem i ovnen med skindsiden opad ved 275 grader C. alm. ovn
indtil skindet bliver mørkt/sort.
Tag dem ud, put dem i en plastpose og lad dem køle af.
Skindet kan herefter nemt fjernes og peberfrugter skæres i mindre stykker.
Skær løget i tern og svits det i en gryde i lidt olie.
Tag dem ud, put dem i en plastpose og lad dem køle af.
Skindet kan herefter nemt fjernes og peberfrugter skæres i mindre stykker.
Skær løget i tern og svits det i en gryde i lidt olie.
Tilsæt
peberfrugterne og kort herefter hvidvinen, og eventuelt en anelse gurkemeje.
Lad
det koge til halvdelen af væden er væk.
Tag det af blusset og rør smørret i til sidst. Smag til med salt og peber.
Kartofler skrubbes/renses og koges så de stadig er faste - skæres i både.
Tag det af blusset og rør smørret i til sidst. Smag til med salt og peber.
Kartofler skrubbes/renses og koges så de stadig er faste - skæres i både.
Agurkerne
halves, udstenes og skæres i tynde skiver.
Radiser
renses og skæres i skiver.
Purløg
klippes fint.
Vendes med rygeostecremen og evt. pyntes med purløg og radiser.
Vendes med rygeostecremen og evt. pyntes med purløg og radiser.
Ingredienserne
til rygeostcremen blandes og smages til med salt og peber.
Fisken skæres i portionstykker og skindet ridses.
Varm en pande med olivenolie, drys lidt salt på panden og læg fisken på med skindsiden nedad, steg fisken 4-5 minutter til kødet er næsten hvidt, løft forsigtigt i fisken et par gange undervejs så skindet ikke brænder fast.
Fisken skæres i portionstykker og skindet ridses.
Varm en pande med olivenolie, drys lidt salt på panden og læg fisken på med skindsiden nedad, steg fisken 4-5 minutter til kødet er næsten hvidt, løft forsigtigt i fisken et par gange undervejs så skindet ikke brænder fast.
Fisken
vendes og steges meget kort på den anden side.
Anretning:
Vis
mig hvor flot det kan anrettes, og hvor godt det smager!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar