5 Couverter.
4 Kyllingefileter
Salt og peber
Rapsolie
75 Gr. Saint
Agur
1 fed hakket
hvidløg
Æg
2 Dl.
Hønsebouillon
Maizena
Soyasauce
½ Dl.
Portvin
600 Gr.
Aspargeskartofler
Salt og vand
1 klat smør
50 Gr.
Hasselnøddeflager
Peber
1 Fed presset hvidløg
Smør
400
Gr. Champignon
2 Dl. Olivenolie
1 Spsk. Hvidvinseddike
2
Spsk. Dijonsennep
Krydderurter efter behag
Tilberedning:
Tø
butterdejen op.
Drys
kyllingefileterne med salt og peber og brun dem ved middelstærk varme i olie 4
min. på hver side.
Lad
dem ”varme” i olien 4 min. på hver side.
Lad
dem køle lidt af på en tallerken.
Rul
butterdejen ud til dobbelt størrelse.
Bland
osten med hvidløg.
Skær
et snit i hver filet og fyld dem med osteblandingen.
Læg
1 filet på hvert stykke butterdej og kom resten af osteblandingen over.
Pensl
dejkanterne med æg.
Fold
butterdejen om kødet og pres kanterne godt til.
Læg
dem på bageplade med sammenføjningerne nedad.
Bag
pakkerne 10 - 15 min. ved 225 grader.
Kog
bouillonen op.
Jævn
bouillonen med maizena.
Tilsæt
soya og kog saucen helt blank.
Smag
til med portvin.
Skrub
og kog godt 600 Gr. Aspargeskartofler i saltet vand til de netop er møre.
Tag
dem op og pil dem.
Det
gør ikke noget, de bliver lidt afkølede først, så er de ikke så svære at pille.
Smelt
en stor klat smør i en meget stor sauterpande eller i en god, tykbundet gryde
og steg kartoflerne gyldne, mens du vender dem jævnligt.
Når
de er smukt gyldne, tilsættes 50 g hasselnøddeflager, lidt friskkværnet peber
og evt. et fed presset hvidløg.
Lad
nødderne brune med, men hold godt øje med dem, de må ikke blive sorte.
Rens
de små champignon og halvér og rens de store champignon.
Rens
dem gyldenbrune i smør.
Skyl krydderurterne og blend dem sammen med olie, eddike, sennep, salt og peber.
Skyl krydderurterne og blend dem sammen med olie, eddike, sennep, salt og peber.
Dressingen skal være ret tyk og helt grøn.
Vend dressingen sammen med de varme nøddebrune champignoner lige inden serveringen.
Vend dressingen sammen med de varme nøddebrune champignoner lige inden serveringen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar