750
Gr. Kalvespidsbryst
200 Gr.
Honning
Lidt god soya
150
Gr. Pankorasp
Salt og peber
3
Bagekartofler
150 Gr.
Bacon i tern
Smør
1
Skalotteløg
Sellerisalt
Peber
400
Gr. Græskar
1 Dl. Soyamel
1,5 Dl. Vand
1
Dl. Rasp
1 Dl. Fintrevet
ost
1 Tsk. Paprika
Olie
Salt og peber
5
Tomater
2 Dl. Piskefløde
1½ Spsk. Sukker
Ca.
80 Gr. Frisk fintrevet peberrod
Citronsaft
Kruspersille
Tilberedning:
Kalvespidsbrystet
skæres ud i 5 rektangulære ”bjælker” á 150 Gr. Stykket.
Honning
og soya blandes og varmes op.
De
5 stykker kalvespidsbryst vendes i honningblandingen og ”trækker” i denne i
minimum 30 minutter.
Inden
serveringen vendes kalvespidsbrystet i Pankorasp, og grilleres i ovnen til
gylden overflade.
De
3 bagekartofler bages i ovnen i 45 – 60 minutter.
Baconternene
ristes nøddebrune.
Skalotteløget
skæres i fine tern, og vendes med baconternene i slutristningen.
Når
bagekartoflerne er færdigbagte skæres de over på den lange led.
Kartoffelmassen
tages ud og blandes med bacon og skalotteløg, og tilsmages med sellerisalt og
peber.
Kartoffelmassen
sprøjtes tilbage i kartoffelskallen, og bages ved 225⁰ C. inden servering.
Skær
græskarret i mundrette stykker i 5 mm. tykke skiver.
Bland
soyamel og vand og dyb skiverne i blandingen.
Bland
rasp, revet ost og paprika og vend græskarskiverne heri.
Inden
serveringen steges de panerede skiver i olie.
Der
skæres et kryds øverst på tomaten, og denne blancheres i kogende vand.
Træk
tomatskrællen af tomaterne, og sæt tomaterne i køleskabet.
Pisk
fløden til skum med sukker.
Smag
den piskede fløde til med peberrod og citronsaft.
Inden
serveringen skæres et låg af tomaten, tomaten udhules og fyldes med
flødepeberroden.
Tomatlåget
lægges på skrå på flødepeberroden, og der pyntes med en kvist kruspersille.
Anretning:
Vis
mig hvor ”elegant” I vil præsentere denne ret!
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar