3
hele marinerede Tenax sildefileter
2 Dl.
Hellmann
1 Dl. Creme fraiche 38 %
2 - 3 Spsk. Carry
1 Spsk. Fintrevet ingefær
1 Spsk. Fintrevet ingefær
1 spsk. Fintrevet peberrod
3 Stk. Syltede finthakkede drueagurker
3 Stk. Syltede finthakkede drueagurker
Salt og peber
1
rødt æble
Karse efter behag
2
”Smilende æg”
Tilberedning:
Dræn
sildene grundigt.
Dup
dem helt tørre,
og skær dem i firkantede lige store stykker.
Bland
ingredienserne til dressingen sammen,
og vend silde stykkerne heri.
Lad
sildene stå på køkkenbordet i 30 minutter og herefter på køl i dressingen i
mindst 1 time.
Inden
serveringen afdryppes silde stykkerne for overskydende dressing, som serveres á
part.
Vask
æblet.
Skær æblet
i fire dele uden om kernehuset, og skær hver del i tynde både.
Anretning:
Vis
mig en flot buffetservering pyntet med æble, æg og karse.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar