12/08/2018

Asiatisk sild med carry, peberrod, æble og karse



5 Couverter.

3 hele marinerede Tenax sildefileter

2 Dl. Hellmann     
1 Dl. Creme fraiche 38 %      
2 - 3 Spsk. Carry
1 Spsk. Fintrevet ingefær                 
1 spsk. Fintrevet peberrod
3 Stk. Syltede finthakkede drueagurker    
Salt og peber

1 rødt æble 
Karse efter behag               
2 ”Smilende æg”


Tilberedning:

Dræn sildene grundigt.
Dup dem helt tørre, 
og skær dem i firkantede lige store stykker.

Bland ingredienserne til dressingen sammen, 
og vend silde stykkerne heri.
Lad sildene stå på køkkenbordet i 30 minutter og herefter på køl i dressingen i mindst 1 time.
Inden serveringen afdryppes silde stykkerne for overskydende dressing, som serveres á part.

Vask æblet.
Skær æblet i fire dele uden om kernehuset, og skær hver del i tynde både.


Anretning:

Vis mig en flot buffetservering pyntet med æble, æg og karse.


Velbekomme!

Ingen kommentarer: