Kalvetatar med løgkompot, karse og parmesan.
375
Gr. Gastro kalv
100 Gr. Syltede
drueagurker
25 Gr. Skalotteløg
20
Gr. Grov sennep
5 Gr. Salt
Sort peber
250
Gr. Zittauerløg
10 Gr. Smør
Salt
Sort
peber
10
Gr. Karse
3 - 5 Gr. Revet
parmesan
Ærteskud
Olie og citronsaft
Salt og peber
Ristet
toastbrød
Tilberedning:
Pil
løgene og snit dem groft.
Kom
smørret i en gryde og varm op, tilsæt løgene samt salt og brun dem ved
middelvarme.
Rør
jævnligt i løgene, løgene skal blive helt gylden brune.
Løgene
skal brune i 20 – 25 minutter.
Tilsæt
evt. lidt vand undervejs, så løgene ikke brænder på.
Kom
løgene i en blender, og blend til en helt glat puré.
Skær
Gastro kalvefileten ud i små fine tern.
Skær
drueagurkerne ud i små fine tern.
Pil
skalotteløget og snit det meget fint.
Kom
kød, drueagurk og løg i en skål sammen med sennep, salt og peber og rør det
sammen.
Smag
tataren til.
Anretning:
Anret
løgkompotten i en serveringsring.
Anret
tataren ovenpå.
Anret
karsen ovenpå tateren, så tataren er helt dækket med karse.
Riv
en lille smule parmesan ovenpå.
Placér
tataren midt på tallerkenen.
Ærteskudene
som er vendt i olie og citronsaft og tilsmagt med salt og peber anrettes rundt
om tataren.
Servér
ristet toastbrød á part.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar