9/24/2018

Kalvetatar med løgkompot, karse og parmesan.



Kalvetatar med løgkompot, karse og parmesan.


5 Couverter.

375 Gr. Gastro kalv    
100 Gr. Syltede drueagurker  
25 Gr. Skalotteløg
20 Gr. Grov sennep    
5 Gr. Salt                          
Sort peber

250 Gr. Zittauerløg     
10 Gr. Smør                      
Salt
Sort peber              

10 Gr. Karse             
3 - 5 Gr. Revet parmesan

Ærteskud                
Olie og citronsaft                 
Salt og peber

Ristet toastbrød



Tilberedning:

Pil løgene og snit dem groft.
Kom smørret i en gryde og varm op, tilsæt løgene samt salt og brun dem ved middelvarme.
Rør jævnligt i løgene, løgene skal blive helt gylden brune.
Løgene skal brune i 20 – 25 minutter.
Tilsæt evt. lidt vand undervejs, så løgene ikke brænder på.
Kom løgene i en blender, og blend til en helt glat puré.

Skær Gastro kalvefileten ud i små fine tern.
Skær drueagurkerne ud i små fine tern.
Pil skalotteløget og snit det meget fint.
Kom kød, drueagurk og løg i en skål sammen med sennep, salt og peber og rør det sammen.
Smag tataren til.


Anretning:

Anret løgkompotten i en serveringsring.
Anret tataren ovenpå.
Anret karsen ovenpå tateren, så tataren er helt dækket med karse.
Riv en lille smule parmesan ovenpå.

Placér tataren midt på tallerkenen.
Ærteskudene som er vendt i olie og citronsaft og tilsmagt med salt og peber anrettes rundt om tataren.
Servér ristet toastbrød á part.


Velbekomme!

Ingen kommentarer: