5 Couverter.
5/2
Kammuslinger i egen skal
Ramsløg
Rød peberfrugt
1
Tsk. Skalotteløg
Hvidvin
Koldt smør
Salt
og peber
Lidt godt brød
Tilberedning:
Kammuslingen
krydres med salt og lidt sukker, og lad trække i 15 minutter.
Rist
kammuslingen i hed smør, og sæt på køkkenrulle.
Skær
lidt ramsløg i julienne.
Sautér
fintsnittet skalotteløg og fintsnittet rød peberfrugt i et par minutter.
Tilsæt
lidt hvidvin og lad det reducere til ¼, hvorefter det kolde smør røres i.
Tilsæt
julienne af ramsløg.
Anretning:
Læg
kammuslingen i egen skal, og montér med saucen.
Gratinér
i ovnen ved højeste temperatur i få minutter.
Serveres
rygende varm med godt brød.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar