4/09/2018

Kammusling, ramsløg, peberfrugt, skalotte og vin



5 Couverter.

5/2 Kammuslinger i egen skal          
Ramsløg                  
Rød peberfrugt
1 Tsk. Skalotteløg                
Hvidvin           
Koldt smør
Salt og peber            
Lidt godt brød



Tilberedning:

Kammuslingen krydres med salt og lidt sukker, og lad trække i 15 minutter.
Rist kammuslingen i hed smør, og sæt på køkkenrulle.

Skær lidt ramsløg i julienne.
Sautér fintsnittet skalotteløg og fintsnittet rød peberfrugt i et par minutter.
Tilsæt lidt hvidvin og lad det reducere til ¼, hvorefter det kolde smør røres i.
Tilsæt julienne af ramsløg.


Anretning:

Læg kammuslingen i egen skal, og montér med saucen.
Gratinér i ovnen ved højeste temperatur i få minutter.

Serveres rygende varm med godt brød.


Velbekomme!

Ingen kommentarer: