3/11/2018

Chokolade Panna Cotta med bagt ananas, kaffe og sirup




5 Couverter.

3 Dl. Piskefløde                   
2 Dl. Sødmælk                    
1 Vanillestang
200 Gr. Hvid chokolade                  
5 Stk. Husblas           
Daioleforme

½ Ananas                          
1 Vanillestang           
 150 Gr. Farin
10 Gr. Kaffebønner             
1 Dl. Kaffe


Tilberedning:

Kog fløde, mælk og vanillekorn + stang op.
Læg husblas i blød i koldt vand.
Tag vanillestang op af væden og læg den udblødte husblas i væden.
Hak chokoladen fint, og lad den smelte i væden.
Fordeles i Daioleforme, og stilles på køl.


Skræl den halve ananas, og fjern stokken.
Deles på midten, og hvert stykke skæres i 3 stykker.
Læg ananas i et ildfast fad.
Kom resten af ingredienserne over.
Kom folie over fadet, og sæt i en forvarmet ovn ved 200⁰ C. i ca. 30 minutter til ananassen er mør.
Væden hældes over i en gryde, og koges til sirup.
Ananassen afkøles i køleskab.


Anretning:

Hvis mig hvordan denne ret skal præsenteres?


Velbekomme!

Ingen kommentarer: