3
Dl. Piskefløde
2 Dl.
Sødmælk
1 Vanillestang
200
Gr. Hvid chokolade
5 Stk.
Husblas
Daioleforme
½
Ananas
1
Vanillestang
150 Gr. Farin
10
Gr. Kaffebønner
1 Dl. Kaffe
Tilberedning:
Kog
fløde, mælk og vanillekorn + stang op.
Læg
husblas i blød i koldt vand.
Tag
vanillestang op af væden og læg den udblødte husblas i væden.
Hak
chokoladen fint, og lad den smelte i væden.
Fordeles
i Daioleforme, og stilles på køl.
Skræl
den halve ananas, og fjern stokken.
Deles
på midten, og hvert stykke skæres i 3 stykker.
Læg
ananas i et ildfast fad.
Kom
resten af ingredienserne over.
Kom
folie over fadet, og sæt i en forvarmet ovn ved 200⁰ C. i ca. 30 minutter til
ananassen er mør.
Væden
hældes over i en gryde, og koges til sirup.
Ananassen
afkøles i køleskab.
Anretning:
Hvis
mig hvordan denne ret skal præsenteres?
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar