12 Couverter.
150
Gr. Farin
150 Gr. Sukker
2½ Dl. Olie
4
Æg
300 Gr. Mel
1 Tsk. Natron
1
Stor Tsk. Bagepulver
2
Tsk. Kanel
½ Tsk. Ingefær
1
Knsp. Salt
50 Gr. Marcipan
100
Gr. Nougat
3 Dl.
Piskefløde
25 Gr.
Valnødder
Kakaopulver
Rød Skovsyre
Tilberedning:
Pisk
olie, farin og sukker sammen, og tilsæt derefter under omrøring et æg af
gangen.
Bland
mel, bagepulver, natron, kanel, ingefær og salt, og rør det i dejen.
Riv
til sidst marcipanen, og bland den i dejen, inden dejen kommes i en smurt og
meldrysset springform Ø 20 – 22 Cm.
Bag
ved 160⁰C. i ca. 40 – 45 minutter.
Imens
kagen bages, smeltes nougat over vandbad, og fløde piskes til en let flødeskum.
Den
smeltede nougat vendes med flødeskummet og de blendede valnødder, og stilles på
køl.
Når
kagen er afkølet, smøres nougatmassen på toppen af kagen.
Anretning:
Inden
kagen serveres drysses med kakaopulver og pyntes med skovsyre.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:
Send en kommentar