5 Couverter.
100
Gr. Afskallede fint revne mandler
100
Gr. Sukker
5 Æggehvider
Overtrækschokolade
Lidt mandeldrys
200 Gr. Sukker
Frisk
frugt
Grand
Marnier
Tilberedning:
De
fintrevne mandler, sukker og 1 Dl. Æggehvide blandes til en grød, og ristes let
i en gryde.
Derefter
iblandes varsomt de resterende stiftpiskede æggehvider.
Blandingen
fyldes i 5 godt smurte Daioleforme, og bages i vandbad i ovnen ca. 25 minutter
ved 200⁰C.
Afkøles
i formen og vendes ud.
Randen
pensles med overtrækschokolade og dekoreres med 3 chokoladesnirkler og drysses
med finthakkede mandler.
De
200 Gr. Sukker koges til en sukkerlage med vand og lidt Grand Marnier og
nedkøles.
De
friske frugter skæres til en frugtsalat og marineres i den kolde Grand Marnier
lage i ca. 1 time.
Anretning:
Vis
mig Jeres forslag til servering!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar