2/12/2018

Mandeldessert med chokolade og syltet frugt





5 Couverter.

100 Gr. Afskallede fint revne mandler                   
100 Gr. Sukker        
5 Æggehvider
Overtrækschokolade                     
Lidt mandeldrys        
200 Gr. Sukker
Frisk frugt                                   
Grand Marnier


Tilberedning:

De fintrevne mandler, sukker og 1 Dl. Æggehvide blandes til en grød, og ristes let i en gryde.
Derefter iblandes varsomt de resterende stiftpiskede æggehvider.
Blandingen fyldes i 5 godt smurte Daioleforme, og bages i vandbad i ovnen ca. 25 minutter ved 200⁰C.
Afkøles i formen og vendes ud.

Randen pensles med overtrækschokolade og dekoreres med 3 chokoladesnirkler og drysses med finthakkede mandler.

De 200 Gr. Sukker koges til en sukkerlage med vand og lidt Grand Marnier og nedkøles.
De friske frugter skæres til en frugtsalat og marineres i den kolde Grand Marnier lage i ca. 1 time.


Anretning:

Vis mig Jeres forslag til servering!

Ingen kommentarer: