5 Couverter.
250
Gr. Jordskokker
100 Gr. Sødmælk
100 Gr. Fløde
75
Gr. Skyr
3 Blade
husblas
Salt og peber
Revet
skal af citron
50
Gr. Grønkål
25 Gr.
Ristede hasselnødder
¼ Dl. Æbleeddike
1
Æble
1 Spsk.
Akaciehonning
1 Spsk.
Rapsolie
Tilberedning:
Skræl
jordskokkerne og skær dem i fine tern.
Kog
dem møre i mælk og fløde ved svag varme under låg i cirka 15 minutter.
Sæt
massen til side i 5 minutter og tilsæt den udblødte husblas.
Tilsmag
med salt, peber og revet citronskal.
Vend
skyr i massen, når den er let afkølet.
Hæld
fromagen op i cocotter eller serveringsglas, og stil køligt i 2 timer.
Rist
hasselnødderne i ovnen eller på en tør pande.
Skær
æblerne i tern.
Rens/skyl
grønkålen, og blend hasselnødder, kål, honning og eddike, og smag evt. til med
lidt salt.
Vend
æblerne i tapenaden.
Anretning:
Anret
fromagen i cocotter eller glas og top med grønkålstapenade.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar