6 Couverter.
Vi
skal lave én 3-farvet fisketerrin, og det er meget vigtigt, at fiskemoussen blendes meget koldt!
Derfor
skal ingredienserne blendes direkte fra køleskabet, og om nødvendigt med én
isterning.
Fordi
fisketerrinen skal være 3-farvet laver vi fiskemoussen i 3 portioner.
Portion 1:
200
Gr. Torskefilet
Salt
og lys peber
2
Æg
Piskefløde
100
Gr. Smørsauteret frisk Spinat.
Torskefileten
efterses for ben og urenheder, blendes sejt med salt herefter den smørsauterede
pressede friske spinat, lys peber og æg, herefter tilsættes piskefløde lidt
efter lidt til rette konsistens, smages til og hviler i kold skål i køleskabet.
Portion 2:
200
Gr. Laksefilet
Salt
og lys peber
2
Æg
Piskefløde.
½
Rød Peberfrugt.
Behandles
som ovenstående fiskemousse.
Portion 3:
200
Gr. Torskefilet
Salt
og lys peber
2
Æg
Piskefløde.
Behandles
som ovenstående fiskemousse.
Efter
at have ”trukket” i køleskabet i ca. 20 – 30 minutter smøres de 3 fiskemousser
i én smurt bageform under hensyntagen til farve, dækkes med smurt pergament og
bages i vandbad i ca. 40-50 minutter til kerne 70 - 72°C.
(Er
der en af mousserne, der er en anelse tyndere end de andre, så læg den i
midten, men ellers vil de være pænest med den hvide mousse i midten!)
Sprøde grøntsager, salat m.m.:
Jeg
indkøber forskellige garniturer, og I vælger selv, hvordan og med hvilke
garniturer Jeres anretning skal præsenteres!
Limesauce:
På
fiskebenene koges én fiskefond, der jævnes og tilsmages med saften fra
limefrugter el. fra en flaske Lime, og lidt fløde.
(Det
kan være nødvendigt med en anelse sukker, såfremt der benyttes friske limefrugter!).
Anretning:
Anrettes
lun eller kold med garniture efter temperament og Limesauce.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar