5 Couverter.
1
Dl. Boghvedemel
1
Dl. Hvedemel
3
Æggeblommer
25
Gr. Gær
1
Dl. Mælk
Salt
og peber
1
Dl. Creme Fraiche 38%
Reven
skal af ½ citron
Smeltet
smør
4
Hakkede skalotteløg
2½
Dl. Hvidvin
Olivenolie
200
Gr. Pikant ost
Kørvel
Salt
og peber
Maizena
2
– 3 Blade sølvbeder
2
Små røde æbler
200
Gr. Bacontern
Tilberedning:
Mælken
lunes til 37° C., og gæren udrøres heri.
Melet
røres i, derefter æggeblommer, creme fraiche, revet citronskal og salt og
peber.
Skålen
filmes og dejen stilles til hævning i ca. 1 time.
Skær
hellefiskfileten ud i de korrekte stykker, og drys med salt.
Stil
fisken i køleskabet under film til modning.
Blinispanden
varmes og pensles med lidt smeltet smør.
Der
bages 10 blinis(2 til hver couvert), og de lægges på bagepapir efter bagning,
så de kan lunes i ovnen lige inden servering.
De
hakkede skalotteløg sauteres i lidt olivenolie uden at tage farve.
Hvidvinen
tilsættes og koges ned til halv mængde.
Pikantosten
tilsættes og saucen gives et opkog.
Saucen
stavblendes og tilsmages, og om nødvendigt justeres konsistensen på saucen.
Hakket
kørvel tilsættes saucen 5 minutter inden servering.
De
røde æbler skæres i tern på 0,5 x 0,5 x 0,5 cm. og læg dem i vand med citron.
Skær
sølvbedebladene i tynde strimler på 4 x 0,5 cm.
Skær
baconen i tern på 1 x 1 x 1 cm.
Rist
baconternene sprøde på en hed pande, tilsæt strimlerne af sølvbedebladene, så
de bliver møre/sprøde, og lige inden servering sauteres æbleternene med.
Tilsmag
med salt og peber.
Hellefisken
steges i olivenolie på hed pande og krydres.
Anretning:
Vis
mig, lige præcis hvordan Du syntes, retten skal præsenteres!
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar