2
Bdt. Grønne asparges
1
Squash
6-8
Forårsløg
500
Gr. Creme Fraiche 18%
6 Æg
250
Gr. Gedeost
2
Dl. friskbælgede ærter
12-16
Plader fillodej
Olie
til pensling
Salt
og peber
Pynt:
Ærtespirer, brøndkarse og kørvel
Knæk
enderne af aspargesene og skær i mindre stykker.
Halvér
squash på langs og skær i skiver.
Snit
forårsløg.
Pisk
creme fraiche og æg sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Tilsæt
de snittede grøntsager og ærter.
Læg fillodej lagvis i 2 tærteforme, så dejen hænger ud over kanterne og pensl med
olie mellem hvert lag.
Kom
tærtefyldet i, skær gedeosten i mindre stykker og fordel oven på tærtefyldet.
Bag
tærterne i ovnen ved 180° C. i30-40 min., til æggemassen er fast.
Hvis fillodejen bliver for mørk overdækkes den med sølvpapir.
Lad
tærten afkøle lidt og pynt med ærtespirer, brøndkarse og kørvel.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar