5 Couverter.
Rosmarinæble:
5
æbler med skræl skåret i både
125
Gr. Sukker
1 Dl. Piskefløde
Rosmarin
Vanillecreme:
4
Dl. Piskefløde
4
Æggeblommer
1 Stang vanille
1½
Spsk. Maizena
100
Gr. Sukker
Crumble:
100
Gr. Smør
2½
Dl. havregryn
1 Dl. Hvedemel
1½
Dl. Sukker
Brun
sukkeret til karamel, tilsæt piskefløde og hakket rosmarin.
Kog
æblebådene i karamellen.
Varm
fløde, æggeblommer, vanillekorn og Maizena op til 80° C. under omrøring.
Køl
hurtigt af og rør sukkeret i.
Bland
ingredienserne til crumblen og bag ved 170° C. til crumblen får den ønskede
farve.
Køl
af på en rist og hak crumblen groft.
Anretning:
Servér
de varme karamelliserede rosmarinæblebåde med kold vanillecreme og sprød, sød
crumble.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar