5 Personer.
½
L. Piskefløde
200
Gr. Chokolade
4
Kiwi
Reven
skal af 2 appelsiner
2 Dl.
Vand
1
Dl. Honning
3
Blodappelsiner
2
Grapefrugter
4
Passionsfrugter
3
Spsk. Rørsukker
Tilberedning:
Fløden
koges op og chokoladen tilsættes.
Massen
koges op under omrøring.
Tag
gryden af blusset og tilsæt appelsinskal.
Sæt
om muligt chokolademassen koldt til dagen efter.
Kiwifrugterne
skrælles og skæres i tern og stilles til side.
Skallen
af appelsinerne skrælles meget tyndt og strimles fint. (Juliennejern kan
bruges.)
Koges
i vand og honning i ca. 5 - 8 min., sigtes og afkøles.
De
øvrige frugter fileteres, og alt saften presses ud af det tilbageblevne og
sigtes.
Hæld
saften og kødet fra passionsfrugterne og julienne fra appelsinerne over
rørsukkeret, og læg frugtfileterne ovenpå.
Stilles
om muligt koldt natten over.
Anretning:
Ved
anretning i dybe tallerkener lægges frugtfileterne og suppen i bunden af
tallerkenen.
De
ternede kiwistykker lægges midt på tallerkenen.
Herefter
tages chokolademassen og piskes som flødeskum, hvorefter chokoladetrøffelen
kugles op med en varm ske, og lægges ovenpå kiwiternene.
Velbekomme!


Ingen kommentarer:
Send en kommentar