500
Gr. Pastinakker
8
Dl. Hønsebouillon
1
Løg
2
Spsk. Revet peberrod
1
Dl. Creme Fraiche 38%
25
Gr. Smør
Hvidvinseddike
Salt, peber og
sukker
100 Gr. Røget
ål
1
Rødt æble
Purløg
Tilberedning:
Skræl
pastinakkerne og skær dem i mindre stykker sammen med løget.
Damp
helt mørt i hønsebouillon – ca. 15 – 20 minutter.
Blend
pastinakker, løg og bouillon med peberrod(Tjek hvor kraftig peberroden er!),
creme fraiche og smør.
Tilsmag
med salt, peber, sukker, hvidvinseddike og eventuelt med lidt mere peberrod.
Skær
æblet i små tern lige inden servering.
Fjern
skind og ben fra ålen og skær fileterne i 2 cm. stykker.
Anretning:
Skum
den tæskende varme purésuppe på pastinak op lige inden servering.
Læg
de røgede soignerede ålestykker i den varme tallerken, drys med de røde
æbletern, og hæld den opskummede pastinaksuppe rundt om disse ingredienser.
Pynt
med purløg og servér rygende varm.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar