2
Kg. Hvide asparges
Rapsolie
14 Æg
Kruspersillekviste
6
Spsk. Grovkornet sennep
Saften
af 2 citroner
200 Gr. Smør
Salt,
sukker og peber
28
Små stykker Serranoskinke
Spejlægspande.
Skræl
de hvide asparges, og del dem om nødvendigt, så der er et stykke asparges til
alle kursister + underviseren.
Vend
den hvide asparges i rapsolie og groft salt.
Aspargesen
grilles møre på en middelvarm grillpande, således de har grillstreger, og
anrettes på midten af et fad.
Grovkornet
sennep, citronsaft, salt og sukker koges op i 2 minutter.
Det
kolde smør piskes i og smages til.
Læg
Serranoskinken foldet som blomster ved bunden af aspargesene, læg de små runde
spejlæg på midten af aspargesene, læg små buketter af persille rundt på kanten
af spejlæggene og dryp med sennepsemulsion.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar