12/06/2015

Hvide asparges, Parmaskinke, spejlæg og sennepsemulsion




12 Couverter.

2 Kg. Hvide   asparges                                       
Rapsolie                        
14 Æg
Kruspersillekviste

6 Spsk. Grovkornet sennep                                  
Saften af 2 citroner         
200 Gr. Smør
Salt, sukker og peber

28 Små stykker Serranoskinke

Spejlægspande.                                               

Skræl de hvide asparges, og del dem om nødvendigt, så der er et stykke asparges til alle kursister + underviseren.
Vend den hvide asparges i rapsolie og groft salt.
Aspargesen grilles møre på en middelvarm grillpande, således de har grillstreger, og anrettes på midten af et fad.

Grovkornet sennep, citronsaft, salt og sukker koges op i 2 minutter.
Det kolde smør piskes i og smages til.

Læg Serranoskinken foldet som blomster ved bunden af aspargesene, læg de små runde spejlæg på midten af aspargesene, læg små buketter af persille rundt på kanten af spejlæggene og dryp med sennepsemulsion.


Velbekomme.

Ingen kommentarer: