12/06/2015

Gulerods og Avocadosuppe med tomat og basilikum.




5 Personer.

10 gulerødder                                   
3 Avokado                                      
½ Solo hvidløg
Olivenolie                                         
1 L. Hønsebouillon                             
2 Modne tomater
1 Dl. Creme Fraiche 38%                   
Bredbladet persille                             
Salt og peber
Frisk hakket Basilikum


Tilberedning:

Gulerod i fine små stykker og hakket hvidløg sauteres i olivenolie uden at tage farve.
Hønsebouillonen tilsættes og suppen småsimrer i 20 minutter.

Avokadoen befries for sten og skæres i små stykker, og tilsættes den ikke kogende suppe.

Suppen blendes med almindelig blender el. stavblender, og varmes langsomt op.

Suppen monteres med creme fraiche 38 %, og varmes igennem, men må ikke koge!
(Avokado der koges smager bittert).
Tilsmages med salt og peber.


Anretning:

Ved servering afpyntes suppen med ”streger” af kold creme fraiche, små sarte tomatbåde befriet for skind, lidt hakket basilikumblad og plukkede bredbladede persilleblade.

Ingen kommentarer: