10
gulerødder
3
Avokado
½
Solo hvidløg
Olivenolie
1 L. Hønsebouillon
2 Modne tomater
1
Dl. Creme Fraiche 38%
Bredbladet
persille
Salt
og peber
Frisk
hakket Basilikum
Tilberedning:
Gulerod
i fine små stykker og hakket hvidløg sauteres i olivenolie uden at tage farve.
Hønsebouillonen
tilsættes og suppen småsimrer i 20 minutter.
Avokadoen
befries for sten og skæres i små stykker, og tilsættes den ikke kogende suppe.
Suppen
blendes med almindelig blender el. stavblender, og varmes langsomt op.
Suppen
monteres med creme fraiche 38 %, og varmes igennem, men må ikke koge!
(Avokado
der koges smager bittert).
Tilsmages
med salt og peber.
Anretning:
Ved
servering afpyntes suppen med ”streger” af kold creme fraiche, små sarte
tomatbåde befriet for skind, lidt hakket basilikumblad og plukkede bredbladede
persilleblade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar