12 Couverter.
1,5
Kg. Kogte aspargeskartofler
2 Bdt.
Grønne asparges
20
Mandler
500
Gr. Svenske håndpillede rejer
Soya
Rapsolie
1
Stk. Sødmælksrygeost uden kommen
2
Dl. Hellmann mayonnaise
Salt
og peber
Pynt:
Løvstikke
De
afkølede aspargeskartofler skæres i skiver, og anrettes på fadet.
Bunden
knækkes af aspargesen og de grønne afkølede asparges skæres skråt i 4 stykker.
Mandlerne
koges i soja i 5 minutter og tørres i ovnen ved 80° C. i ca. 10 minutter.
De
afkølede soyakogte, tørrede mandler blendes til mandelcrunch og stilles til
side.
Sødmælksrygeosten
blandes med Hellmann mayonnaise og tilsmages med salt og peber.
Der
sprøjtes små toppe af rygeostcreme på kartofler, og der ”drysses” med de
håndpillede rejer.
Der
drysses med mandelcrunch og pyntes med små løvstikkeblade.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar