12/06/2015

Grønne asparges, aspargeskartofler, soyamandler og løvstikke.




12 Couverter.

1,5 Kg. Kogte aspargeskartofler          
2 Bdt. Grønne asparges                      
20 Mandler
500 Gr. Svenske håndpillede rejer        
Soya                                               
Rapsolie

1 Stk. Sødmælksrygeost uden kommen                  
2 Dl. Hellmann mayonnaise
Salt og peber

Pynt: Løvstikke


De afkølede aspargeskartofler skæres i skiver, og anrettes på fadet.

Bunden knækkes af aspargesen og de grønne afkølede asparges skæres skråt i 4 stykker.

Mandlerne koges i soja i 5 minutter og tørres i ovnen ved 80° C. i ca. 10 minutter.

De afkølede soyakogte, tørrede mandler blendes til mandelcrunch og stilles til side.

Sødmælksrygeosten blandes med Hellmann mayonnaise og tilsmages med salt og peber.

Der sprøjtes små toppe af rygeostcreme på kartofler, og der ”drysses” med de håndpillede rejer.

Der drysses med mandelcrunch og pyntes med små løvstikkeblade.


Velbekomme.

Ingen kommentarer: