
5 Personer.
Marengsbunde:
4
Æggehvider
175 Gr. Sukker
1
Spsk. Kartoffelmel
150
Gr. Hakkede mandler
Æblefyld:
¼
L. Piskefløde
2½
Dl. Creme Fraiche 38%
6
Røde æbler
Lidt
vanillesukker
Karamelcreme:
4-5
Spsk. Lys sirup
80-100
Gr. Flormelis
¼ L.
Piskefløde
1½
Spsk Vanillesukker
Der
afpyntes med sæsonens friske frugt.
Tilberedning:
Marengsbunde:
Æggehvider
og sukker piskes stive, mandler og kartoffelmel vendes i.
Der
laves 10 marengsbunde med Ø 8 Cm.
Bundene
bages på bagepapir midt i ovnen ved 160° C. i 30-40 Min.
Før
kagen lægges sammen, skal bundene afkøle.
Æblefyld:
Fløden
piskes stiv, æblerne skæres i tern.
Flødeskummet,
Creme Fraichen og æbleternene vendes sammen.
Karamelcreme:
Det
hele blandes i en gryde og koger stille ned, til cremen bliver stiv.
Kagen
lægges sammen, først 1 bund dernæst æblefyld, derefter en bund,
og
til sidst hældes karamelcremen over kagen i et fint lag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar