
5 Personer.
5 Skiver bacon u.
svær
Stout
øl
5
Kalvemedailloner
Olivenolie
Salt og
peber
150 Gr. Østershatte
150 Gr. Champignon
150 Gr. Shitake svampe
Olivenolie
Salt og
peber
2,5 Dl.
Kalvebouillon
Øllet
fra marinering
25 Stk. Små
Kartofler
Smør
Salt og peber
50 Gr.
Blåskimmelost
Frisk
krydderurt
Tilberedning:
Læg baconskiverne i stoutøllet i en skål, og marinér i
1 time i køleskabet.
Kom salt og peber på kalvemedaillonerne, og stil til
side i 30 min.
Rengør svampene og skær de store svampe i skestykker.
Skær 25 Pommes Anglaise med 5 sider og afskåret
”spids”.
Blanchér de tilskårne kartofler til al dente konsistens.
Læg de marinerede baconskiver i en sigte og gem øllet.
Bind en skive marineret bacon rundt om hver
kalvemedaillon, og pensel kalvemedaillonen med lidt olivenolie.
Brun kalvemedaillonerne på en meget hed pande, rul
medaillonerne på baconen, og steg 1 minut på de 2 ”flade” sider.
Tag væk fra varmen, og steg medaillonerne i ovnen inden servering til
kerne 56°C.
Rist svampene, og hold varme til servering.
På svampepanden kommes kalvebouillon og resten af
stoutøllet, og kog ned til saucekonsistens.
Smag til med de krydderier, Du syntes, fremhæver den smag Du foretrækker
til din sauce.
Rist kartoflerne i smør til flot farve.
Når kalvemedailloner er stegt, og lige kommer ud af
ovnen, smøres de på den side, som skal vende opad ved servering med 10 Gr. Blåskimmel.
Anretning:
Placér kalvemedaillonen midt på den varme tallerken, og
læg lidt sauce rundt om medaillonen.
Top op med de varme svampe, og læg de ristede Pommes Anglaise rundt om
medaillonen.
Pynt med lidt friske krydderurter eller Cress.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar