5 Personer.
4 Stk.
kyllingebryst
6 Stk. Salvieblade
salt og peber
3 – 4 skiver
Parmaskinke
Husholdningsfilm
Hønsebouillon
2 Spsk. Smør
1 Dl. Hvidvin
Lidt
tomatpuré
Maizena
Evt. lidt Kulør
375 Gr. Rosenkål
200 Gr. Champignon
Salt og peber
100 Gr. Rød peber
Smør
3 Store
bagekartofler
Krydderfedt
Salt og
peber
Tilberedning:
Kyllingebrysterne
skæres næsten helt igennem på den flade led, således de kan foldes ud til
dobbelt størrelse.
Læg et bryst ind i
en frysepose, og bank det tyndere uden at der kommer huller i brystet.
De 2 udbankede
kyllingebryster lægges på et stykke husholdningsfilm, hvor sammenlægningen af
de 2 bryster ”limes” med lidt smeltet smør, og der krydres med salt og peber.
3 salvieblade
fordeles på de 2 bryster, og der lægges 1 – 2 skiver Parmaskinke på.
Nu rulles
kyllingebrysterne stramt sammen til en ”roulade” ved hjælp af
husholdningsfilmen, og der lukkes stramt for enderne af ”rouladen”.
De resterende 2
kyllingebryster behandles som ovenstående.
De 2
kyllingeroulader koges småsimrende i hønsebouillon i 15 - 20 minutter.
Kyllingerouladerne
hviler i 15 minutter inden udpakning.
Lige inden
servering afbrunes kyllingerouladerne i hed smør i kort tid.
Panden koges af med
hvidvin og tilsættes hønsebouillon og tomatpuré, og indkoges 2/3.
Saucen tilsmages
med salt og peber, og kan efter behov justeres med maizena og kulør.
Rosenkålene
blancheres til al dente konsistens.
Champignonerne
rengøres og ristes/glaseres hele til nøddebrun og lækker konsistens.
Den røde peber
skæres i julienne i skestørrelse.
Lige inden
servering svinges de 3 garniturer i hedt smør og krydres med salt og peber.
Bagekartoflerne
skrælles og der skæres minimum 2 ”klodser” på 4 x 4 x 4 Cm. Af hver kartoffel.
Kartoflerne steges
i krydderfedt på alle sider til flot gylden farve, og krydres med salt og
peber.
Kartoflerne bages
færdige i ovn lige inden servering.
Anretning:
De afbrunede kyllingeroulader
skråtskæres og anrettes med minimum 3 skiver på hver tallerken Kl. 18:00
Én kartoffelbatôn
placeres Kl. 14:00, og den varme rosenkålssalat placeres Kl. 10:00
Saucen placeres
efter eget ønske eller á part.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar