750
Gr. Blandet sommergrønt
100 Gr.
Smør
1 Dl.
Vand
1/2 Spsk. Salt
1/2 Spsk. Salt
Lidt
estragon
6 Æg
6 Æg
2
Spsk. Eddike
1
Spsk. Salt
750 Gr. Blandet
sommergrønt er i dette tilfælde:
Hvide asparges
Gulerødder
med top
Mange
Tout
Porrer
Forårsløg
Radiser
Blomkål
Spæd
spinat
Grønne
asparges
Klargør
alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.
Små,
nye gulerødder behøver ikke blive skrællet, men skal blot skrubbes med en
skuresvamp.
Bring smør, vand og salt i kog og damp grøntsagerne heri til de er ”al dente”.
Hak estragonen groft.
Når grøntsagerne er klar vendes estragonen i grøntsagerne.
Bring smør, vand og salt i kog og damp grøntsagerne heri til de er ”al dente”.
Hak estragonen groft.
Når grøntsagerne er klar vendes estragonen i grøntsagerne.
Pocherede æg:
Bring en gryde med vand, eddike og salt i kog.
Slå æggene ud i det kogende vand og pocher dem i 2 minutter. Tag dem op og lad dem dryppe af. Det er vigtigt, at æggene ikke koger mere end 2 minutter, da den flydende blomme agerer sauce.
Anretning:
Anret
de varme al dente grøntsager på en tallerken, og læg det lune pocherede æg
ovenpå grøntsagerne, og drys med lidt estragon.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar