1 Løg
2
Fed hvidløg
1
Spsk. Smør
250 Gr. Svampe
1
Spsk. Olivenolie
300
Gr. Risottoris
2 Dl. Hvidvin
1
L. Kalvebouillon
50
Gr. Parmesan
1oo Gr. Babyspinat
1
Spsk. Olivenolie
3
Kviste persille
Salt og peber
Tilberedning:
Hak løg og hvidløg.
Rens svampe og skær dem i passende stykker.
Varm olie og smør i en sauterpande og svits løg og
halvdelen af svampene heri.
Tilsæt ris og rist til de er gyldne.
Hæld hvidvin på og lad det fordampe.
Spæd gradvist med bouillon og lad risene simre ved svag
varme i ca. 20 min. indtil de er møre, og bouillonen er kogt ind.
(Dette er det kritiske punkt, for hvis risene får 2
minutter for meget, så bliver det en klæg masse, så tag risene af varmen lige
inden den lille bitte kerne af risene er helt blød, og risene er våde, blanke
og kan skilles ad !!!)
Skyl spinaten og tør den i et stykke.
Gem 12 spinatblade.
Vend resten af spinaten og den friskrevne parmesanost i
risottoen, og lad spinaten falde sammen.
Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar