3/29/2013

Oeufs en Cocotte Jambon




5 Personer.

5 Skiver spegeskinke                         
10 Champignon                                 
1 Rødløg
5 Æg                                               
Salt og peber                                   
5 Daioleforme
Sprayfedt                     

Tilberedning:

Smør Daioleformen med lidt sprayfedt.
Rengør champignonerne, og skær dem i kvarte.
Rist champignonerne til de glaseres i egen saft, og tilsæt salt og peber.
Rengør rødløget og skær det i skiver.
Rist rødløgsskiverne til blød konsistens.
Læg et stykke spegeskinke ned i Daioleformen, så der stadig dannes en skål.
Læg champignon og løg ned på skinken, og slå et råt æg ud i toppen, og krydr med salt og peber.
Bag i ovnen i ca. 15 minutter ved 180° Celsius.

Anretning:

Tag de bagte æggecocotter ud af Daioleformen, og anret med lidt salat på et serveringsfad.

Ingen kommentarer: