750 Gr. Lammehals, bov eller kølle
3/4 L. Vand
10 Peberkorn
3 Laurbærblade
5
Fed Hvidløg
1
Løg
De grove stilke af dilden
2 Spsk. Æbleeddike
1 Tsk. Salt
Sauce:
20 Gram smør
2
Spsk. Hvedemel
5
Dl. Suppe
2 Dl. Piskefløde
1
Stort bundt dild
Tilberedning:
Lammekødet udskæres i skestykker, og sættes over i en
gryde med vand.
Skær løget over et par gange, hvidløgsfeddene en gang
og tilsæt dem sammen med resten af krydderierne.
Kog under låg i ca. 30 – 40 minutter, til kødet er
mørt.
Si suppen og stil kødet til side.
Smelt smørret og rør melet i.
Rør det glat, spæd med den sigtede suppe og lad det
koge godt igennem.
Pisk fløden i, og lad koge godt igennem, og smag til
med salt og peber.
Kom kødet tilbage i saucen, og varm godt igennem.
Anretning:
Rør den hakkede dild i retten lige inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar