5 Personer.
½ Vanillestang
60 Gr. Sukker
3 Dl.
Piskefløde
½ Dl.
Pasteuriserede æggeblommer
5
Daioleforme
½ Dl. Vand
100 Gr. Sukker
½ Vanillestang
375 Gr. Blandet
melon
100 Gr. Jordbær
Citronmelisse
Tilberedning:
Flæk vanillestangen
på den lange led og skrab vanillekornene ud med en lille kniv.
Mas kornene med en
palet sammen med en lille smule af sukkeret, så kornene skilles ad.
Pisk
”vanillesukker”, æggeblommer og det resterende sukker til æggesnaps med en
håndmikser.
Pisk fløden let og
vend fløde og æggesnaps sammen.
Fyld
vanilleparfaitcremen i forme og frys i minimum 2½ time.
Flæk vanillestangen
på den lange led og skrab vanillekornene ud med en lille kniv.
Mas kornene med en
palet sammen med en lille smule af sukkeret, så kornene skilles ad.
Kog
”vanillesukker”, vand og det resterende sukker kort op og nedkøl helt.
Vend de fint
ensartede skårne melon- og jordbærtern i vanillesirup, lige inden de fordeles
som ”toppings” på den frosne vanilleparfait.
Anretning:
Slå vanilleparfaiten ud på tallerkenen, og top op med
de ”syltede” melon- og jordbærtern.
Pynt med citronmelisse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar