5 Personer.
3 Spsk. Honning
10 Gr. Smør
2 Dl. Skyr
3 Skiver rugbrød
2 Dl. Piskefløde
3 Røde æbler
3 Spsk. God
Solbærmarmelade
Hasselnødder
Tilberedning:
Smelt honning og
smør på en pande over middel varme.
Smuldr rugbrødet
til små krummer og kom det på panden.
Rist indtil
rugbrødet er helt tørt og gyldent, ca. 7 min.
Tag rugbrødet af
panden og lad det køle af i køleskabet.
Rør skyren igennem
med en ske, så den er lind og uden klumper.
Pisk fløden til
letpisket konsistens, og vend det forsigtigt i skyren.
Sæt cremen i
køleskabet indtil servering.
Skær æblerne i
meget små tern og vend dem sammen med solbærmarmeladen.
Anretning:
Læg skiftevis
ristet rugbrød, solbæræbler og skyrcreme på tallerkenen eller i dessertglas.
Pynt med lidt
hakkede hasselnødder eller/og lidt friske æbletern.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar