150
Gr. Smør
375
Gr. Mørk chokolade
1
Tsk. Nescafé
8
Æg
150
Gr. Sukker
Vanillesukker
1
Dl. Creme Fraiche 38%
2
Spsk. Flormelis
1
Cantalupmelon
5
Citronmelisseblade
5
Daioleforme
Lidt
kakaopulver
Tilberedning:
Smelt
smør, chokolade og Nescafépulver i en gryde ved svag varme, og gå ikke fra det,
før det er smeltet.
Pisk
æg, sukker og vanillesukker til en cremet masse, og bland chokolademassen i
”æggesnapsen”.
Smør
5 Daioleforme med smør og drys lidt sukker i.
Hæld
chokolademassen i formene.
Bag
ved 180° C. i 8 – 10 minutter afhængig af ovnens standard.
Pisk
Creme Fraiche med 1 Tsk. Vanillesukker og flormelis til en helt stiv creme, og
sprøjt en roset på den afkølede chokolademuffin.
Udbor
4 små Cantalupmelonkugler pr. couvert med et parisiennejern.
Anretning:
Anret
en chokolademuffin på tallerkenen med den sprøjtede Creme Fraiche roset.
Pynt
med et citronmelisseblad.
Læg
4 Cantalupmelonkugler på som pynt og drys med ganske lidt kakaopulver.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:
Send en kommentar