5 Personer.
5 æg
Eddike
Sautérpande
5 Hvide asparges
2 Skiver Sandwichbrød
Butter Ghee
3 Dl. Sennepssauce
3 Dl. Mælk
Hvedemel
Fiskesennep
Lidt brøndkarse
Tilberedning:
Béchamelsauce laves af 3 Dl. Mælk der koges op med ½ løg, nogle peberkorn og en kryddernellike.
Saucen sigtes, og bages op med 15 Gr. Smør og 25 Gr. Mel (Beurre Mainé).
Koges igennem i ca. 15 minutter og sigtes.
Tilsmages med lidt fiskesennep til smagsintensitet ”sart sennepssauce!”.
(Skal have konsistens som ”lind” persillesauce!).
Aspargesene ”knækkes” og skrælles, og dampes Al dente.
Holdes lune til servering.
Sandwichbrødskiven skæres fri for skorpe, og skæres i 4 kvadrater, og ristes nøddebrune i afklaret smør.
Holdes lune til servering.
Æggene pocheres i rigeligt vand med 1 Spsk. Eddike pr. liter vand.
Anretning:
Læg den smørristede sandwichskive midt på tallerkenen.
Læg det lune pocherede æg på sandwichskiven med forsigtighed, og maskér med lun sennepssauce.
Pynt med en hvid asparges skåret i 4 – 5 skråtskårne snit samt lidt brøndkarse.
Serveres med det samme!
Velbekomme!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar