2 Lagkager.
100 Gr. Margarine
100 Gr. Sukker
5 Æggeblommer
125 Gr. Mel
1 Spsk. Bagepulver
3 Spsk. Mælk
5 Æggehvider
2 Kopper sukker
½ L. Piskefløde
Portvin
Evt. Sukker
4 Springforme
Tilberedning:
Margarine og sukker røres godt sammen.
Æggeblommerne, mel, bagepulver og mælk røres heri.
Dejen fordeles i 4 smurte springforme.
Æggehviderne piskes med sukkeret (Lidt af gangen) til en blank masse.
Marengsmassen fordeles over dejen i de 4 springforme.
Marengskagen bages ved 170° C. til marengsen er sprød.
Pisk fløden til skum og tilsmag med portvin og evt. lidt sukker.
Anretning:
Bundene lægges sammen to og to med portvinsskummet.
Velbekomme!
10/06/2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar