10/06/2010

Jordbærroulade med Limeskum.

6 Personer.

3 æg
1½ Dl. Sukker
60 Gr. Hvedemel
1 Tsk. Bagepulver
Bagepapir

500 Gr. Jordbær
175 Gr. Nutella

½ L. Piskefløde
Fintrevet skal fra 2 lime

Pynt: Jordbær og citronmelisseblade


Tilberedning:

Del æggene i blomme og hvide.
Pisk æggeblommerne lyse og cremede med halvdelen af sukkeret.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt resten af sukkeret og pisk til massen er helt blank.
Bland mel og bagepulver sammen.
Vend forsigtigt melblandingen i æggeblommerne.
Vend derefter forsigtigt æggehvidemassen heri.

Smør dejen ud rektangulært 30 cm. X 25 cm. På en bageplade med bagepapir.

Bag roulademassen i forvarmet ovn på anden øverste rille ved 180° C. i ca. 8 minutter.


Skær jordbærrene i mindre stykker, men husk at gemme lidt hele bær til pynt.

Når rouladebunden er afkølet smøres denne med Nutella.
Pisk fløden til skum og tilsæt limeskallen.
Smør halvdelen af limeskummet på rouladebunden.
Drys jordbærrene ud over limeskummet, og rul kagen sammen til en roulade.

Anretning:

Pynt kagen med resten af limeskummet, jordbær og frisk citronmelisse


Velbekomme!

Ingen kommentarer: