Denne kage er kagen for chokoladeelskere – dog med lidt snyd !!!
Den smager som om, der er chokolade i kagen for en ”million”, men der er brugt kakao, og dette gør kagen til en ”chokoladekonfektkage” med rigtig god indtjening.
Finessen ved denne kage er at bage den tilpas våd, og den skal være meget klæg!
10 Personer (Kagen bages i rund springform).
2 æg
450 Gr. Sukker
100 Gr. Mel
100 Gr. Smeltet smør
50 Gr. God hollandsk kakao
1 Pris Salt
10 Gr. Vanillesukker
Tilberedning:
Æg og sukker piskes luftigt i 5 minutter.
Smørret smeltes og tilsættes i lang stråle til æggemassen.
Mel, kakao, vanillesukker og salt tilsættes, og piskes/røres på laveste hastighed i 1 minut.
Kagen bages ved 175° C. i 20 minutter uden varmluft, og den er bagt nok, selvom den forekommer meget blød og våd.
Kagen bliver bedst, hvis den bages 3 – 4 dage inden servering, og vinder ved frysning, så bag bare flere kager af gangen!
Grundet konfektkagens konsistens er den meget velegnet til en desserttallerken med frisk frugt og is/sorbet.
Anretning:
Helt efter eget ønske, men dine gæster vil rose din chokoladekage, og den er drøj og billig!
Velbekomme!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Hvad i alverden er en pris salt
Send en kommentar