Denne fremragende kage er opfundet af Chefkok Michel Michaud (Falsled Kro/Ruths Hotel, med hvem jeg havde en fremragende oplevelse på Norsminde Kro).
30 - 40 Personer.
840 Gr. God chokolade
840 Gr. Usaltet smør
420 Gr. Sukker
5 Dl. Pasteuriserede æggeblommer
14 Dl. Æggehvider
420 Gr. Sukker
Tilberedning:
Chokolade, smør og sukker smeltes over vandbad.
Når ingredienserne er helt smeltede røres massen sammen, og de pasteuriserede æggeblommer røres i lidt efter lidt.
Æggehviderne og sukkeret piskes hvidt.
Springforme eller andre forme smøres med sprayfedt og drysses med sukker.
Formene fyldes 2/3 op og bages 25 – 30 minutter ved 160° C.
Efter bagning køles kagerne næsten helt af, og resten af chokolademassen fyldes oveni.
Fryses i minimum 8 timer.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar