3/23/2010

Små kartoffel couvertbrød med oregano

Ca. 50 Stk.

7 Dl. Lunkent vand
1300 Gr. Hvedemel
30 Gr. Gær
30 Gr. Salt
1 Pris sukker
Skåret oregano
300 Gr. Friskrevet kartoffel
2 Piskede æg
Lidt vand


Tilberedning:

Ælt vand, hvedemel, gær og revet kartoffel sammen i en rørekedel.
Tilsæt salt og sukker og rør 2 minutter.
Nu skal dejen ligne en almindelig franskbrødsdej, ellers skal der æltes lidt mere.

Lad hæve 20 minutter.

Del dejen i små stykker á 50 Gr., og placér de runde dejstykker på bagepapir, og lad hæve ca. 20 minutter igen.

Pensl med de 2 piskede æg blandet med lidt vand.
Drys med skåret oregano.
Bag ved 180° C. i 10 – 15 minutter

Anretning:

Læg de lune brød på et fad eller i en kurv, så vi kan gå og spise disse hele aftenen sammen med, vi smager på vores forskellige vinvalg.

Ingen kommentarer: