Ca. 50 Stk.
7 Dl. Lunkent vand
1300 Gr. Hvedemel
30 Gr. Gær
30 Gr. Salt
1 Pris sukker
Skåret oregano
300 Gr. Friskrevet kartoffel
2 Piskede æg
Lidt vand
Tilberedning:
Ælt vand, hvedemel, gær og revet kartoffel sammen i en rørekedel.
Tilsæt salt og sukker og rør 2 minutter.
Nu skal dejen ligne en almindelig franskbrødsdej, ellers skal der æltes lidt mere.
Lad hæve 20 minutter.
Del dejen i små stykker á 50 Gr., og placér de runde dejstykker på bagepapir, og lad hæve ca. 20 minutter igen.
Pensl med de 2 piskede æg blandet med lidt vand.
Drys med skåret oregano.
Bag ved 180° C. i 10 – 15 minutter
Anretning:
Læg de lune brød på et fad eller i en kurv, så vi kan gå og spise disse hele aftenen sammen med, vi smager på vores forskellige vinvalg.
3/23/2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar