1 Portion.
1 Savoykål
8 Kyllingebryster
Citronpeber
Salt
Kørvelblad
6 spsk. Hakket frisk persille
2 Spsk. Hakket frisk mynte
6 Spsk. Kapers
2 Fed hvidløg, knust
2 Spsk. Dijonsennep
saften af 1 citron
2,5 Dl. Jomfruolivenolie
Tilberedning:
Blanchér savoykålbladene så de bliver bløde og føjelige.
Skær kyllingebrystet i 4 – 5 stykker, krydr med citronpeber, salt og 1 – 2 kørvelblade.
Pak kyllingebrystet ind i et stykke savoykålblad, og læg kyllingebrystet i et smurt fad med lukningen nedad.
Steg kyllingebryst stykkerne ved 175° C. i ca. 8 – 10 minutter.
(Brystet skal have en kernetemperatur på ca. 62° C.)
Blend alle ingredienserne til den grønne salsa, og lad trække i minimum 1 time.
Anretning:
Anret de små stykker lune kyllingebryststykker på et sølvfad, og stil en skål grøn salsa på fadet.
3/23/2010
Roulade af kyllingebryst med savoykål og grøn salsa
Etiketter:
citronpeber,
Dijonsennep,
Kapers,
kyllingebryst,
Kørvel,
Mynte,
persille,
Savoykål,
Tapas
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar