1 Portion.
25 – 30 Bornholmske rugkiks
Victors Aïoli:
2 – 3 Dl. Hellmann mayonnaise
1 Stor moset kartoffel
Knust hvidløg
Lidt paprika
Citronsaft
Salt og peber
Evt. lidt safran
Røget hellefisk
Victors Oliventapenade:
2 Kg. Oliven
10 Ansjoser
4 Spsk. Capers
4 Spsk. Dijon sennep
3 Solo hvidløg
Salt og peber
Lidt rød peber
Tilberedning:
Rør alle Aïoli ingredienserne grundigt sammen til en lind sauce, og smag den til efter eget ønske.
Lad trække minimum 1 time.
Blend alle ingredienserne sammen til oliventapenaden, smag til og lad trække i minimum 1 time.
Anretning:
Smør en bornholmsk rugkiks med aïoli, og læg et lille stykke røget hellefisk på kiksen.
Oliventapenaden sprøjtes i top med en sprøjtepose, og der pyntes med en rød pebersnip.
Anret rugkiksene på et sølvfad.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar