5 Personer.
6 Champignon pr. couvert
Orlydej
125 Gr. Caviar
Citron
Vindruekerneolie
Creme Fraiche 38 %
Rapsolie
Tilberedning:
Orlydej:
250 Gr. Mel
1 Æg
2 Dl. Øl
1 Dl. Lunkent Vand
½ Dl. Olie
1 Pris salt
1 Pris Sukker
2 Stiftpiskede æggehvider
Alle ingredienserne (Undtagen æggehviderne) blandes og ”hviler” 1 time.
Umiddelbart inden anvendelsen tilsættes de stiftpiskede æggehvider.
Champignonerne dyppes i Orlydejen og udbages i olie.
Anretning:
Serveres med Creme Fraiche 38 %, caviar og citronbåd.
3/08/2009
Champignon Gruminski.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar