12/07/2008

Marcipangratin på Kiwileje med appelsinfileter og valnødder.

5 Personer.

125 Gr. Kranse XX
60 Gr. Smør
60 Gr. Sukker
40 Gr. Mandelmel
1 Æg

¼ L. Sødmælk
3 Æggeblommer
60 Gr. Sukker
20 Gr. Maizena

4 Kiwi
Sukker
3 Appelsiner
8 Valnødder


Tilberedning:

Marcipangratin:

Marcipan, smør og sukker røres med æg til en ensartet masse og tilsættes den kolde konditorcreme.


Konditorcreme:

Sødmælken gives et opkog.
De øvrige ingredienser tilsættes og der piskes til cremen er på kogepunktet.

Den blandede marcipangratinmasse bages i ovnen i 15 minutter ved ca. 220° C.
(Præsentationsgratinen bages i stålring, og resten bages i Daioleform)


Kiwierne afskæres skallen og den hvide midterkerne og blendes med lidt sukker.
Appelsinerne afskæres skallen, og appelsinfileterne udskæres mellem lamellerne.
De halve valnødder hakkes groft.


Anretning:

Læg en dekorativ kiwimousse på tallerkenen.
Anret marcipangratinen og pynt med appelsinfileter og valnødder.


Velbekomme!

Ingen kommentarer: