5 Personer.
125 Gr. Kranse XX
60 Gr. Smør
60 Gr. Sukker
40 Gr. Mandelmel
1 Æg
¼ L. Sødmælk
3 Æggeblommer
60 Gr. Sukker
20 Gr. Maizena
4 Kiwi
Sukker
3 Appelsiner
8 Valnødder
Tilberedning:
Marcipangratin:
Marcipan, smør og sukker røres med æg til en ensartet masse og tilsættes den kolde konditorcreme.
Konditorcreme:
Sødmælken gives et opkog.
De øvrige ingredienser tilsættes og der piskes til cremen er på kogepunktet.
Den blandede marcipangratinmasse bages i ovnen i 15 minutter ved ca. 220° C.
(Præsentationsgratinen bages i stålring, og resten bages i Daioleform)
Kiwierne afskæres skallen og den hvide midterkerne og blendes med lidt sukker.
Appelsinerne afskæres skallen, og appelsinfileterne udskæres mellem lamellerne.
De halve valnødder hakkes groft.
Anretning:
Læg en dekorativ kiwimousse på tallerkenen.
Anret marcipangratinen og pynt med appelsinfileter og valnødder.
Velbekomme!
12/07/2008
Marcipangratin på Kiwileje med appelsinfileter og valnødder.
Etiketter:
Dessert,
Kiwi,
Konditorcreme,
Mandelmel,
marcipan,
Valnødder; Creme Fraiche 38%
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar