1/04/2009

Blødende chokoladekage med frisk frugtsalat.

5 Personer.

85 gr. Smør
100 gr. Mørk chokolade

2 Æg
2 Æggeblommer
60 gr. Sukker
40 g mel

Markedets frisk frugter
½ L. Vand
500 Gr. Sukker
1 Spsk. Lynghonning
Citronmelisse


Tilberedning:

Smør og chokolade smeltes i vandbad

Æg, æggeblommer, sukker og mel røres sammen.
Rør chokolade/smørblandingen heri.

Hældes i runde aluforme - ca. 1-1½ cm fra kanten.
Stilles på køl i 5 timer.
Bages ved 180 grader i ca. 10 - 12 minutter.


Giv sukker og vand et opkog og tilsæt lynghonning.
Afkøl sukkerlagen inden marinering af de friske udskårne frugtstykker (Skestykker!), og lad frugtsalaten marinere mindst 1 time.

Anretning:

Læg en coulis af én af frugterne i gitterform på tallerkenen, og anret chokoladekagen og den friske frugtsalat på dette underlag.
Hak 3 citronmelisseblade og fordel dem over frugtsalaten.

Ingen kommentarer: