9/02/2008

Svampecreme med Serranoskinke og ristede mandler.

5 Personer.

1,250 Kg. Champignon

5 Skiver Serranoskinke

50 Gr. Mandler

250 Gr. Hønsefond

1 L. Piskefløde

Olivenolie

1 Blad bredbladet persille


Rist svampene i hed olie indtil svampene er nøddebrune, og har smidt meget væde.

Kom svampene i en blender, og blend dem med hønsefonden.

1 L. Piskefløde reduceres til 2/3 mængde, og heri kommes de blendede svampe og hønsefond.

Lad denne suppe småsimre i 30 min. Og tilsmag med salt og peber.

Vend de 5 skiver Serranoskinke på en tør varm pande, så de lige trækker sig lidt sammen; skær herefter skiven i 3 – 4 stykker.

Rist de hakkede mandler på en tør varm pande, og sæt dem til side.

Tilsmag svampecremen med ½ Dl. Creme sherry.

Anretning:

Læg den lune Serranoskinke på midten af den dybe tallerken.

Hæld den rygende varme svampecreme i tallerkenen, og drys med de ristede mandler.

Afpynt med et blad bredbladet persille.

Servér godt brød á part.

Ingen kommentarer: