5 Personer.
5 Skiver Serranoskinke
50 Gr. Mandler
250 Gr. Hønsefond
Olivenolie
1 Blad bredbladet persille
Rist svampene i hed olie indtil svampene er nøddebrune, og har smidt meget væde.
Lad denne suppe småsimre i 30 min. Og tilsmag med salt og peber.
Vend de 5 skiver Serranoskinke på en tør varm pande, så de lige trækker sig lidt sammen; skær herefter skiven i 3 – 4 stykker.
Rist de hakkede mandler på en tør varm pande, og sæt dem til side.
Tilsmag svampecremen med ½ Dl. Creme sherry.
Anretning:
Læg den lune Serranoskinke på midten af den dybe tallerken.
Hæld den rygende varme svampecreme i tallerkenen, og drys med de ristede mandler.
Afpynt med et blad bredbladet persille.
Servér godt brød á part.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar