4 personer
2 sandartfileter uden skind
½ dl olivenolie
1 røgkasse, sautérpande og røgesmuld
2 gule squash
½ skalotteløg, finthakket
1 spsk finmalet spidskommen
1 dl Imperial Stout
1 bdt brøndkarse, gerne storbladet
50 g blandet salat efter sæson
salt og peber
Begynd med den røgede olivenolie:
Hæld olien op i et lille kar.
Kom røgesmulden i røgkassen eller sautérpanden og placér karret eller skålen med olien på røgristen.
Kom låget på og ryg olien i ca. 45 min.
Skær de gule squash i små terninger på 1x1 cm og kog dem i saltet vand.
Køl dem ned bagefter i et fad, som er sat på køl.
Rist skalotteløg og spidskommen i olivenolie, så det får lov at afgive masser af smag, tilsæt øllet og lad det simre i nogle minutter.
Køl marinaden godt af.
Skær sandartfileterne i tynde skiver med en længde på ca. 4 cm.
Fordel dem i et fad og overhæld dem med den røgede olie og ølmarinaden.
Lad dem marinere i 1 time.
Bland en salat af brøndkarsen, de gule beder og salaten.
Smag til med salt, peber og lidt af ølmarinaden.
Anret 4-5 skiver sandart på hver tallerken og kom lidt af salaten ovenpå.
1/03/2008
Sandart marineret i røget olie, øl og spidskommen
Etiketter:
Brøndkarse,
Ceres Stout,
Forret,
røgesmuld,
Sandart,
Skalotteløg,
Spidskommen,
Squash
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar