1/03/2008

Sagogrød med pocherede østers og havregrødschips

4 personer

4 stk. østers med saft

SAGOGRØD

20 g sagogryn
1 dl mælk
½ dl fløde
2 æggeblommer
½ dl hvedeøl
reven skal af 1 citron

CHIPS

1 dl havregryn
3 dl vand
1 ½ spsk smør
evt. lidt citronsaft
salt

SAGOGRØD

Kog sagogrynene i mælk og fløde i ca. 20 min.
Samtidig piskes en sauce af æggeblommerne og hvedeøllen.
Vend begge dele sammen og smag det til med citronskal og salt.
Fordel massen i 4 dybe tallerkener og bag dem i ovnen ved 160° i ca. 8 min.
Hold dem varme bagefter.

CHIPS

Kog en grød af havregryn og vand.
Tilsæt smør og salt.
Smør grøden tyndt ud på en silikonemåtte og bag den i ovnen ved ca. 150° i ca. 35 min., eller indtil chipsene er ristede og sprøde.

ØSTERS

Pochér østersene i deres saft og fordel dem oven på grøden i tallerkenerne.
Det resterende saft smages til med evt. salt og citronsaft og hældes over tallerkenen.
Pynt med chipsene og servér straks.

Ingen kommentarer: