5 Personer.
2 dl piskefløde,
60 g hvid chokolade
1 Lille pose frosne Skovbær
50 Gr. smør
1 Spsk. Sukker
2 Æggeblommer
1 stor knust makron
50 g smeltet mørk chokolade
2 Æggehvider
30 g sukker
Tilberedning:
Hvid Sarah Bernard Creme:
Fløden bringes i kog et par sekunder, fjern straks gryden fra blusset.
Kom hvid chokolade i og rør, til den er smeltet.
Lad cremen svale af, og sæt den i køleskab eller fryser, hvis den skal bruges hurtigt.
Kompot:
Optø bærrene og vend med sukker til rette sødme (Dræn bærrene hvis de væder meget).
Sacher Bund:
Alle ingredienser skal være stuetempererede inden brug.
Smør, sukker og makron røres sammen.
Tilsæt æggeblommer og rør massen jævn.
Smeltet chokolade røres i.
Pisk marengs og vend den i chokolademassen, til den er ensartet.
Hæld massen i en smurt form, eller beklædt med bagepapir, på cirka 15 cm.
Bag cirka 30 minutter ved 180 grader.
Anretning:
Når bunden er afkølet, fordeles kompot næsten ud til kanten.
Pisk den kolde Sarah Bernhard-creme til en luftigere masse.
Smør massen ud over frugtkompotten og pynt med de pæneste bær.
1/01/2008
Sacher kage med bær og chokolade
Etiketter:
Chokolade,
Dessert,
hvid chokolade,
makroner,
Piskefløde,
Skovbær
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar