1/01/2008

Sacher kage med bær og chokolade

5 Personer.

2 dl piskefløde,
60 g hvid chokolade

1 Lille pose frosne Skovbær

50 Gr. smør
1 Spsk. Sukker
2 Æggeblommer
1 stor knust makron
50 g smeltet mørk choko­lade

2 Ægge­hvider
30 g sukker

Tilberedning:


Hvid Sarah Bernard Creme:

Fløden bringes i kog et par sekunder, fjern straks gryden fra blusset.
Kom hvid chokolade i og rør, til den er smeltet.
Lad cremen svale af, og sæt den i køleskab eller fryser, hvis den skal bruges hurtigt.

Kompot:

Optø bærrene og vend med sukker til rette sødme (Dræn bærrene hvis de væder meget).

Sacher Bund:

Alle ingredienser skal være stuetempererede inden brug.
Smør, sukker og makron røres sammen.
Tilsæt æggeblommer og rør massen jævn.
Smeltet chokolade røres i.
Pisk marengs og vend den i chokolade­massen, til den er ensartet.
Hæld massen i en smurt form, eller beklædt med bagepapir, på cirka 15 cm.
Bag cirka 30 minutter ved 180 grader.

Anretning:


Når bunden er afkølet, fordeles kompot næsten ud til kanten.
Pisk den kolde Sarah Bernhard-creme til en luftigere masse.
Smør massen ud over frugtkompotten og pynt med de pæneste bær.

Ingen kommentarer: