10 pers.
20 pandekager
20 pandekager
Det skal være crepes.
Pandekagerne foldes i hjerteform og lidt smør kommes på, varmes i ovnen.
Orange/karamel sauce.
125 g sukker
125 g brunfarin
100 g smør
2 dl appelsin saft( vi bruger bare en juice med frugtkød)
1 spsk. Appelsin koncentrat ( fås bla. i Metro og Dagrofa)
½ dl orangelikør
Sukkeret smeltes i en gryde,( må ikke brankes) smørret tilsættes det koges op, og appelsin saft og appelsin koncentrat kommes i. saucen koges tyk og den smages til med orangelikør.
Marinerede komquats
10-12 komquats skæres i skiver og marineres i sukkerlage tilsmagt med cognac
Sukkerlagen laves af vand og sukker, en halv citron og 1 stang hel kanel.
Pandekagerne foldes i hjerteform og lidt smør kommes på, varmes i ovnen.
Orange/karamel sauce.
125 g sukker
125 g brunfarin
100 g smør
2 dl appelsin saft( vi bruger bare en juice med frugtkød)
1 spsk. Appelsin koncentrat ( fås bla. i Metro og Dagrofa)
½ dl orangelikør
Sukkeret smeltes i en gryde,( må ikke brankes) smørret tilsættes det koges op, og appelsin saft og appelsin koncentrat kommes i. saucen koges tyk og den smages til med orangelikør.
Marinerede komquats
10-12 komquats skæres i skiver og marineres i sukkerlage tilsmagt med cognac
Sukkerlagen laves af vand og sukker, en halv citron og 1 stang hel kanel.
Blandingsforhold 1-1 koges op og afkøles.
Anretning.
Pandekagerne lægges på en tallerken, maskeres med lun sauce og garneres med komquats, pyntes med friske jordbær og ristede mandelflager.
God vanilleis i kugler gives til
Anretning.
Pandekagerne lægges på en tallerken, maskeres med lun sauce og garneres med komquats, pyntes med friske jordbær og ristede mandelflager.
God vanilleis i kugler gives til
Ingen kommentarer:
Send en kommentar